13 Oct 2013

Don't worry, still alive... or not?

Ahojte! 

Už dlhšie som sa vôbec neozvala a dosť ma to mrzí, pretože som si cez leto navykla dávať na blog všemožné recenzie, články... nebolo to každý deň, ale rozhodne toho bolo viac ako teraz, keď mám obdobie sucha. Príčinou je ako inak škola (niekedy mám dojem, že v nej budem aj prespávať, ale tak zle na tom ešte nie som). Čakala som, že toho bude veľa, vedela som, ako zhruba som sa dokázala venovať blogu minulý rok, ale akosi ma všetky tie skriptá + povinná a odborná literatúra pohltili a ja som blog (alebo normálnu knihu, ktorá by nebola do školy) nevidela ani nepamätám. Úprimne, asi by som na ňu ani nemala chuť. 

Čo však bráni, aby som sa celkom zbláznila je Youtube. Presne o ňom bude aj tento článok. Chcela by som vám ukázať pár videí, ktoré si ma získali a majú miesto v mojom srdci. 

Prvé video je od mladého youtubera Troya Sivana. Myslím, že väčšina z vás čítala The Fault in Our Stars. Ak ste to čítali, túto pesničku, ktorú napísal a dokonca k nej urobil aj video musíte vidieť. (Warning: môže vám privodiť slzy)



Ďalšie video by vám mohlo trochu zdvihnúť náladu. Schválne, koľkí z vás sa tvárili aspoň trochu ako ona? 

A nakoniec dve pesničky, ktoré nemôžem dostať z hlavy :)

Dúfam, že budem mať viac času a na blogu sa objaví aj recenzia a budem sa snažiť to tu trochu oživiť, aby to len tak neležalo ladom. 


5 comments :

  1. Tá pesnička od Troya je super :D A tú babu, čo číta Fifty si idem dať na FB :D Tá to úplne zabila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Troye je zlatíčko, škoda že kope za iný tím :D
      Hej, ja som sa smiala na tých jej výrazoch :D

      Delete
  2. Ten chalan v prvom videu je hrozne zlatý, ale radšej som len počúvala, ale nepozerala. Naproti tomu tá dievčina je neskutočne vtipná. Najmä: How many hands does he have? :D :D Zabila. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som ho pozerala a bolo to potom oveľa emotívnejšie... až príliš :)
      Hej, ona mala dosť dobré hlášky :D

      Delete
  3. Stay the night mi tiež posledné dni víri hlavou :).

    Julie's blog

    ReplyDelete