15 Jun 2012

Oficiálna anotácia!

Ahojte! 
Ako sa mi máte? Ja si už užívam bezstarostné leto, aj keď to počasie ma trošku hnevá, ale hádam to už bude len a len lepšie.
Tak som konečne postúpila v príbehu a splietla som akú-takú anotáciu, ktorá by mu mohla sedieť. Zo začiatku som si myslela, anotácia, to bude jednoduché, ale vôbec to tak nie je. Musí upútať, vystihovať príbeh, neprezradiť veľa... Takže bolo to dosť práce, aj keď je celkom krátka. A popri písaní anotácie som si konečne uvedomila, ako by dej mal postupovať, bola som si istejšia postavami, takže hádam to nakoniec aj dopíšem. Bola by som veľmi rada. 
P.S. Kto by veľmi, ale veľmi chcel vedieť, do akej "hrôzy" som sa to pustila, pokojne napíšte do komentára mail a ja vám pošlem prvých 5 kapitol. :)
P.P.S: pridala som aj jeden song, tak hádam sa vám bude páčiť.


Rozmýšľali ste už niekedy nad tým, čo bude po živote? Nie? Ani Jamie Cliffordová o tom veľmi nepremýšľala, no aj tak ju prekvapilo, keď zistila, čo všetko sa deje po smrti. Namiesto toho, aby sa ocitla pred nebeskou bránou alebo vo večnej temnote, objavila sa v akomsi čudnom svete medzi životom a smrťou - v Osudí, mieste, kde ľudia riadia kolobeh talentov, aby sa ľudstvo vo svete živých mohlo neustále vyvíjať, vyrábať nové veci, aby sa ich život neustále posúval dopredu.
Keď Jamie zistí, ako Osudie funguje a keď sa dozvie základné veci o Osude, začne sa tam cítiť príjemne. Býva v jednom dome s Faye, s ktorou sa ihneď skamaráti, a tak jej nie je neustále clivo za svojou rodinou. Niekedy jej však príjemnú náladu kazí uhundraný mentor Cameron, ktorého sa nemôže zbaviť, pretože má na starosti jej zaškolenie. 
Pokojná atmosféra však netrvá dlho. Všetko sa začne komplikovať, keď sa Jamie na ruke namiesto čierneho tetovania objaví červené a keď jej vlasy začnú pri návale zlosti elektrizovať. Už vtedy jej dôjde, že niečo nie je v poriadku a veci, ktoré si o nej šepkajú Hlasy, to len potvrdia. Až sa nakoniec objaví proroctvo, kedy aj Cameron pochopí, že sa niečo deje, že niečo nie je v poriadku, ale to už bude neskoro, pretože pokiaľ sa proroctvo vyplní, Osudie bude smerovať k záhube. Ale ešte stále je tu nádej, že ju dokážu poraziť...

Dúfam, že anotácia sa vám páčila a ešte sem pridávam pesničku, pri ktorej celý tento príbeh vznikol, a tak jej môžem udeliť čestný titul "Official Soundtrack" :D 

I’ll stop the whole world; I’ll stop the whole world
From turning into a monster, eating us alive
Don’t you ever wonder how we survive?
Well, now that you’re gone, the world is ours.





3 comments :

  1. vážne som vlemi zvedava na pribeh

    ReplyDelete
  2. Uaaaaaaaa B) máš novú čitateľku

    ReplyDelete
  3. Páni. Ak platí to čo si písala tam hore, mohla by si mi prosím poslať tých pár kapitol? Veľmi ma to zaujalo a rada by som si to prečítala. :) Ďakujem. :) môj mail - kissme1591@azet.sk

    ReplyDelete