11 Feb 2014

Nové prírastky do knižnice

Ahojte!
Väčšinou nerobím takéto články, pretože... pretože ich jednoducho nerobím. A možno preto, lebo moja knižnica sa až tak každý mesiac nerozrastá. Každopádne, pred pár dňami som si objednala knižky z Bookdepository ako odmenu za skúšky a dnes dorazili. Bola som z nich taká nadšená, že som myslela, že by sa vám pochválim. 
Chvíľu trvalo, kým som si vybrala, ktoré si kúpim (ehm, asi tak štyri dni som vyberala), pretože tam bolo toľko kníh, ktoré by som rada vlastnila, ale rozpočet nepustil. Tu sú dve, ktoré to vyhrali a teraz sa krásne vynímajú na poličke medzi ostatnými krásavicami. Sú úplne nádherné, voňajú neodolateľne a ja sa neviem dočkať, kedy ich budem môcť pri čítaní oblapávať.
It Felt Like a Kiss som musela mať ihneď ako som sa dozvedela, že vychádza, pretože... Sarra Manning, od nej by som prečítala aj zoznam na nákup a bola by som z toho mimo. A tá obálka je úplne nádherná, neskutočne krásna... ach.
Luxe som si vybrala, pretože som na ňu čítala veľa pozitívnych recenzií a už dlhšie ma lákala, navyše, tá obálka je taktiež krásna. Počula som, že to je niečo na spôsob gossip girl v 19. st. a ja mám rada GG, takže dúfam, že nesklame.







7 comments :

  1. Myslím si že Sara Manning je veľmi dobrá spisovateľka - a vtipné je natom to, že som od nej ešte nečítala žiadnu knihu ale predsa si to myslím :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslíš si správne :D Mala by si si od nej niečo prečítať, jej knihy za to stoja :)

      Delete
  2. Luxus mi doma leží už tak strašně dlouho.... a pořád jsem se k němu nedostala, ale ta obálka je dokonalá♥ :D

    ReplyDelete
  3. Luxus jsem četla a docela se mi líbil. It Felt Lika a Kiss vypadá krásně. =)

    ReplyDelete
  4. Luxe!!! strašne chceeeem! Veľmi dlho si na to brúsim zuby, ale nechcem to len tak zbrklo kupovať 8D len som to nikde moc nenašla. Raz si to objednám už odniekiaľ, veľmi ma to zaujíma a ja som pritom GG nikdy nevidela 8D Ale tie šaty na obálkach...to je jednoznačne lákadlo pre mňa 8)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som to riskla, som zatiaľ ani nie v polovici a je to dobré. Ja som si to objednala v AJ z bookdepository, lebo tam to bolo celkom lacné a dvojku som objavila v lacných knihách, tak tú mám za nejaké 4 eurá, to priam kričalo na mňa z regála, aby som ju kúpila :D

      Delete