22 Nov 2011

Trailers

Ahojte!
Tak po čase sa opäť ozývam, ale bohužiaľ môj blogger sa akosi proti mne vzbúril a nechcel ma sem pustiť. Ale keďže som sa sem konečne dostala a videla kedy bol uverejnený posledný príspevok, tak som si povedala, že to tu nesmie vyzerať tak mŕtvo a niečo sem pridám.
V poslednom čase som videla plno dobrých trailerov k filmom, ktoré chcem určite vidieť neviem či priamo v kine, alebo doma vo svojej posteli, ale jednoducho som si povedala MUSÍM!




Ako prvý by som sem chcela dať trailer k filmu, ktorý už čoskoro dorazí aj do našich kín a jednak je podľa knihy, ktorá už do kníhkupectiev dorazila.
JEDEN DEŇ
Obálka je neskutočne krásna a už čakám na Vianoce kedy ju dostanem pod stromček. Ale k filmu.
Oficiálna anotácia :
Emma a Dexter sa stretávajú 20 rokov, každý rok spolu strávia len jeden deň. Zoznámili sa na večierku po ich spoločnej promócii 15.júla 1988 a aj cez ich vzájomné sympatie zostávajú iba priatelia. Každý ďalší 15. jún odhaľuje, ako sa obaja za rok zmenili, odkrýva ich úspechy aj prehry, navzájom si zverujú so svojimi zážitkami, problémami a nevydarenými láskami. Po rokoch strávených hľadaním šťastia a porozumenia - ale aj dospievaním a dozrievaním - si Emma aj Dexter začínajú uvedomovať, že kľúč k skutočnej láske a spokojnosti majú celú dobu na dosah ruky. 



Druhý film, na ktorý by som pokojne šla aj do kina, ale akosi nie sú peniaze sú TRAJA MUŠKETIERI.
Oficiálna anotácia:
Horkokrvného mladého Dartagnana spojí nerozlučné priateľstvo s trojicou udatných mušketierov Athosom, Porthosom a Aramisom. Spoločne musia zastaviť zlovestného kardinála Richelieu, čeliť intrigám vojvodu z Buckinghamu a zradnej Milady De Winter. 








A tretím filmom sú dobre známe HUNGER GAMES. Kto nečítal Hunger games, neviem o čo prichádza. 
Dej sa odohráva v - dalo by sa povedať - budúcej Amerike, kde sa každý rok konajú Hry o život. Vždy vyberú jedno dievča a jednoho chlapca za každý oddiel krajiny( spolu ich je 12). Katniss sa pri výbere svojej sestry obetuje a ide do hier miesto nej. Spolu s ňou je tam ešte Peeta, pekárov syn. Namiesto toho, aby boli počas celej kampane proti sebe, hrajú sa na bláznivo a tragicky zaľúbení. Ale naozaj to obaja len hrajú?






To by bola veľká trojka filmov, ktoré chcem vidieť, a ktoré si rozhodne nenechám ujsť. Len dúfam, že ma režiséri nesklamú a urobia to presne podľa mojich predstáv. 







3 comments :

  1. noo tak na traileroch poslednou dobou fičím aj ja :D a potom sa niekedy aj viac ako pol roka teším na film ;)
    One Day som ešte nevidela, ale mám ho v pomyselnom zozname...
    Troch mušketierov vrelo odporúčam, bola som na tom v kine a síce všetci vieme, ako to skončí, aj čo sa udeje, je to vysoko pozerateľný film si myslím....
    A Hunger Games vyzerajú tiež zaujímavo, nečítala som knihu ale môže to byť pútavé... len nemám rada že dnes sa všetko(ale fakt že všetko) už píše na viacero dielov... kto má potom rok čakať na ďalší diel?:D
    Ja by som do zoznamu čo netreba v kine premeškať jednoznačne zaradila aj nového Sherlocka Holmesa(16. december premiéra): http://www.youtube.com/watch?v=r364wcbgwmQ&feature=feedu Neskutočné, aký skvelý príbeh z toho spravili ;)

    ReplyDelete
  2. Práveže Hunger games už vyšli všetky tri časti a vrelo odporúčam :D
    o Sherlockovi Holmesovi som ešte nepočula, ale ak bude taký dobrý ako prvý, tak si ho veľmi rada pozriem :D

    ReplyDelete
  3. Na troch mušketierov som bola na 3D (Logan Lerman... uf, na toho by som bola zvedavá, aj keby ho navliekli do kostýmu vodníka) :D
    Hunger Games z toho mi hrabe už dobré dva týždne skoro... každý deň pozerám poctivo trailer a ukázala som ho celej famílii :D tá hudba v ňom je perfektná!
    One day chcem vidieť tiež, ale kniha ma veľmi neláka.
    Ja som akurát pozerala nový film že Snehulienka a Lovec, či jak sa to volá... Kristen Stewart tam bude hrať a A Liamov (Hunger Games - Gale) brat Chris.

    ReplyDelete