19 Apr 2017

Mini súťaž o záložky Na dvore tŕňov a ruží

Ak ešte neviete, tento týždeň Slovart vydáva preklad ACOTAR-u, teda novej (nuž, novej ako novej) knihy od autorky Sarah J. Maas pod názvom Na dvore tŕňov a ruží. Wooop Wooop. Nie ste si ale istí, či je to kniha pre vás? Nuž ak:
a) máte radi sériu Trón zo skla
b) máte radi Krásku a zviera
c) máte radi sexy a nebezpečných víliakov (ehm je to ten správny výraz pre Fae?)... skrátka nadprirodzené tvory

...tak je to kniha pre vás. 


Ak ešte stále nie ste presvedčení, stačí sa pozrieť na iné blogy, pretože každý o tom hovorí. 

1. Maggie a Naty sa rozhodli urobiť menší projekt, ktorý nájdete TU

Baby vám dopodrobna vysvetlia, prečo knihu chcete a prečo by ste ju mali mať hneď, ako vyjde. Navyše, budete mať šancu niečo vyhrať. 

2. Foxy a Adi sa rozhodli urobiť instagramovú týždennú challenge, ktorú nájdete TU

Ich challenge bude prebiehať týždeň od vydania knihy, teda od 21.4 a je to klasická fotografická challenge na instagrame, no a na konci dievčatá vyberú najkrajšie fotky. 

No a potom tu sedím ja, rozmýšľam, čo by som mohla urobiť, aby som tiež pridala niečím k celému tomu hurhaju a potom som dostala nápad. Je dôležité mať knihu, ale viete, čo budete potrebovať pri čítaní (okrem pevných nervov a vreckoviek na utieranie si slín)? No predsa záložku! 

Už dlhšie som sa bavila s dizajnmi a niektoré som zverejnila aj na Fb stránke blogu a vyzeralo to, že sa vám páčia, tak som si pre vás pripravila záložky, ktoré môžete vyhrať. Sú dva motívy, medzi ktorými sa môžete rozhodnúť, pretože som sa nevedela rozhodnúť len pre jeden citát a na druhej strane bude klasicky názov knižky. Snažila som sa to spraviť trochu tematicky, tak dúfam, že sa vám budú páčiť. 

Predtým ale treba spomenúť PRAVIDLÁ SÚŤAŽE:
 - musíte vyplniť formulár TU, ktorým sa zapojíte do súťaže (nebojte sa, nie je to nič záludné)

.... á to je všetko. Nebudeme to predsa zbytočne komplikovať všakže?

... oh aby som nezabudla, súťaž bude prebiehať týždeň teda od 19.4 - 26.4.

Výhercu potom vyberiem tak, že všetky prezývky napíšem do generátora mien na internete, takže nebude žiadna korupcia. Vo formulári ale máte bonusové vstupy, ktorým si môžete zvýšiť počet vašich prezývok. Napríklad ak ma budete sledovať na instagrame, máte dva body, tým pádom do generátora napíšem vašu prezývku 2x. Dúfam, že je to jasné. Ak nie, komentáre. 

A tu sú krásky:


Vytlačené budú na tvrdom papieri, obojstranne (dúfam), takže to nebude niečo na obyčajnom kancelárskom papieri. Navyše, ak sa zapojíte v súťaži u Naty a Maggie, máte šancu vyhrať KNIHU AJ ZÁLOŽKU!!! No nie sme my štedré? Tak šup šup vyplňte formulár, ak máte záujem o záložky a všetkým budem držať palce. :) 

6 comments :

  1. bože tie tvoje záložky sú knižné porno <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ďakujem, ale tvoje sú tiež úžasné. :)

      Delete
  2. Záložky sú krásne, takže som sa do súťaže hneď zapojila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! Budem držať palce potom. :)

      Delete