3 Feb 2013

V.O.T.E for the Best #1



V.O.T.E for the Best je mesačný príspevok, v ktorom budete môcť hlasovať v najrôznejších kategóriách ako najlepší pár, najlepší zloduch, najlepšia dystópia a mnoho iných.

O čo vlastne ide?
Ide o to, že každý z nás má nejakého svojho favorita, obľúbený žáner, srdcovku medzi knižkami. Cieľom tohto meme je zistiť názory vás čitateľov, pretože každý z nás je iný a čo sa jednému páči, druhému nemusí.

Ako to bude prebiehať? 
Na začiatku mesiaca vždy zverejním príspevok, v ktorom sa dozviete aktuálnu tému. Zároveň v ňom nájdete formulár, ktorý budem rada ak vyplníte a o nejaký čas zverejním výsledky. 
Nie je to síce súťaž, v ktorej by ste za svoje odpovede mohli získať knihy alebo inú výhru, no v jednotlivých formulároch sú otázky, ktoré si vyžadujú nejakú tú dávku kreativity a odpoveď, ktorá sa mi bude pozdávať najviac bude zverejnená pri výsledkoch spolu s menom autora a adresou jeho blogu, ak teda nejaký má. Zmyslom tohto projektu je predovšetkým sa zabaviť a ja sa teším na vaše odpovede a názory.

Februárové hlasovanie bude mať tému...
Predovšetkým preto, lebo február je mesiac lásky. Väčšina hlavných hrdinov je taktiež zamilovaných, a preto sa bude predovšetkým voliť Najlepší knižný pár
Stačí vyplniť formulár, nebojte sa do otázok zapojiť všetky vaše kreatívne gény.

Pevne dúfam, že vás tento projekt zaujme a zapojí sa čo najviac z vás :)

4 comments :

  1. Môj názor už poznáš a aj hneď letím vyplniť formulár :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som zvedavá na tvoje odpovede :D

      Delete
    2. no čo na ne povieš? :D Už som ich poslala :D

      Delete
    3. super odpovede :) v tej predposlednej s tebou rozhodne súhlasím :D

      Delete