10 Feb 2011

Nová umelkyňa na obzore!!!!!

Melody- copyright Michaela Baránková
Ahojte!

Máte radi umenie? Páčia sa vám kresby?
Chcela by som vám predstaviť práce geniálnej baby s úžasným talentom, na ktorý nikto nemá. Keby ste tak videli jej lavicu v škole. Hotové umelecké dielo. Som šťastná prešťastná, že môžem patriť medzi tých "vyvolených" ktorí vlastnia originály jej prác. Ja mám konkrétne dva, ktoré sem chcem aj pridať, pretože svet by o nej mal  vedieť a je chyba ak nevie. Najnovší, ktorý som dostala na prianie je Melody( predstavujúca jednu z mojich postáv). Tiež mám na skrini Forever, ktoré sa podobá na postavy z Mŕtvej nevesty Tima Burtona.
Črty postáv, ktoré zobrazuje sú neskutočne realistické, ostré no zároveň jemné. Jednotlivé ťahy ceruzky sa spájajú do magického celku, ktorý vám vyrazí dych. Odráža sa v nich život, mystickosť, nadprirodzenosť.... Čo viac k týmto dielam dodať? Asi jediné. Aby ste vedeli o čom hovorím, mali by ste ich vidieť. Nech sa páči.


Forever- copyright Michaela Baránková
























Malá dáma- copyright Michaela Baránková






















Čas- copyright Michaela Baránková

4 comments :

  1. musím uznať, sú to skvelé diela... klobúk dolu... ;)

    ReplyDelete
  2. páááááááááááni..... úžasné.... takéto kresby som ešte nevidela a to som ich už videla hodne...=D... odkáž autorke, že si jednú kresbu prosím...=D

    ReplyDelete
  3. dokonalé :)mala by sa tým živiť :)

    ReplyDelete
  4. je to vážně dobré, ale je mnoho lidí, kteří takto kreslí. ale když na sobě bude pracovat...

    ReplyDelete