9 Oct 2012

Kníhkupectvo alebo zľavové šialenstvo

Dnes som mala dve hodiny prestávku medzi jednotlivými prednáškami, tak som si povedala, že skočím pozrieť do nejakého kníhkupectva, pretože som tam už dlho nebola. 
Aké šťastie, že som tak urobila!
Keď som prišla, ako prvé som zbadala zlacnenú knihu Nočný cirkus. Keď som videla tú cenu, až mi skoro zabehlo. A hneď vedľa toho ležal Priechod za smiešnych 5 eur. Takže si ma viete predstaviť, ako som siahla po oboch (samozrejme, tie najspodnejšie, prvé bývajú strašne obchytané) a hrdo som si ich niesla k pultu. 
Predtým, než som ich však išla zaplatiť, viedla som veľký boj sama so sebou, pretože tam bolo toľko dobrých titulov, za také dobré ceny. Charlieho malé tajomstvá, Denník nočného motýľa, Ak zostanem a mnoho iných, ktoré ma tiež lákali, ale hold, mohla som si vybrať len dve, pretože moja peňaženka mi dala jasne najavo svoj názor. 
Nuž, prikladám ešte fotky mojich dvoch nových prírastkov, ktoré sa budu onedlho krásne vynímať v mojej knihovničke u mňa v izbe. Zatiaľ budú krášliť starú, internátnu poličku.



Takže, ak by ste aj vy mali záujem o dobré knihy za ešte lepšie ceny, skúste skočiť do Panta Rhei vo vašom meste a možno natrafíte na také objavy ako ja alebo aj lepšie. 

Sima :)


7 comments :

  1. E_V_E: že? asi poviem ešte mamine, že chcem na meniny knihu za 2 eurá :D

    ReplyDelete
  2. Objednala si si Priechod? Potom daj vedieť, ako sa ti to páčilo, pretože to je jedna z troch kníh, ktoré som nedokázala dočítať, lebo ma absolútne nebavili. Kým sa dej točil okolo toho dievčatka pohoda, ale potom. Bŕ. No uvidíme ako sa zapáči tebe. .)

    ReplyDelete
  3. Hej mám ho doma a som na to veľmi zvedavá, pôvodne som to kúpila mame už na Vianoce, ale určite si to prečítam aj ja :D

    ReplyDelete
  4. tak sa do Panta Rhei pozriem, možno to ešte bude :D

    ReplyDelete
  5. Lia: malo by to byť, bola som tam aj v piatok a ešte tam toho mali dosť :D

    ReplyDelete
  6. Ja som nikdy na takú akciu nenatrafila:D Asi nemám šťastie:D Ten Nočný cirkus vyzerá zaujímavo a ešte som to nikde nevidela. Idem si hneď o to m niečo nájsť.

    ReplyDelete