6 Jun 2012

Zmaturované!

Ahojte všetci!
Opäť som to tu dlhšie zanedbávala, ale to len preto, lebo som mala dosť rušný mesiac. Na jednej zaokrúhľovanie známok, ktoré museli byť čo najlepšie, aby som mala väčšie šance na prijatie na vysokú. Na druhej strane akademický týždeň, počas ktorého som bola zahrabaná vo všemožných knihách a snažila sa napchať do hlavy všetko, čo som ešte nevedela. No a nakoniec, maturitný týždeň. 
Spočiatku som si myslela, že ten kto povedal "Maturita-formalita" bol pekný blázon. Nakoniec to ale nebolo to až také zlé. Teda až na ten akademický týždeň, ktorý ma takmer zabil. Každý deň to isté, ráno vstať, učiť sa do 12-tej, ísť na obed, učiť sa do 9-tej. A potom som sa chvíľu jašila na youtube, aby mi z toho všetkého nepreskočilo. Ale zvládla som to výborne, teda skoro výborne. Anglina: 1, slanina: 1, deják: 1 a občianka: 2. Nebyť tej debilnej byrokracie, ktorú som si vytiahla, mohla som mať samé. Ale tak čo už, svet sa kvôli tomu neprestane točiť. Teraz sa už len modliť, aby ma niekam prijali :) 
P.S. keďže už mám najhoršie za sebou a momentálne už prázdninujem, budem sa snažiť venovať sa blogu viac.

2 comments :

  1. Po prvé Gratulujem!
    Zvládla si to bravúrne, o čom svedčia aj tie známky... nenechaj sa znechutiť tou byrokratickou dvojkou, aj tak sa ťa niky nik nebude pýtať na známky z maturity(možno tak na prihláške na výšku, aj to je len formalita :D)
    A jasné, že ťa niekam zoberú, prečo by nemali, tak šikovné dievča ;)
    Zatiaľ si užívaj voľné dni, predĺžené prázdniny a všetko čo k tomu patrí! ;) Novým článkom a príbehom sa samozrejme nenahnevám ;)

    ReplyDelete
  2. gratulujem... =)... perfektne zvládnutá maturita... =)... a neboj, určite si vysoké školy nenechajú utiecť pomedzi prsty takú výbornú študentku...=)
    uži si prázdniny... a na nové kapitoly, príbehy alebo čokoľvek nové na tvojom blogu sa veľmi teším... =)

    ReplyDelete