18 Apr 2012

Predstavujem vám Jeho!

Koho? Nový príbeh. Áno, ja a nový príbeh, klasika. Tiež si to niekedy vravím. Teraz som mala obdobie, kedy som jednoducho nemohla dokončiť nič. Nič sa mi nepáčilo, k ničomu som nemala poriadný vzťah. Teraz však dúfam, že to bude iné. Chcela by som sa tomuto novému naplno venovať, čo znamená po večeroch, pretože cez deň sa ako správna študentka učím :D
Názov je Medzi dvoma svetmi alebo ak chcete anglický ekvivalent Afterllife. Žáner? Ako inak, fantasy. Oficiálnu anotáciu ešte vymyslenú nemám, ale aj napriek tomu, by som sem chcela na začiatok dať niekoľko ukážok z diela. Rovno poviem, že neviem, či to budem pridávať na blog, pretože je tu reálna, aj keď malá, možnosť, že by som to možno niekedy niekam poslala. Ale to je ďaleká budúcnosť. Takže, dúfam, že nepretočíte očami nad mojou prelietavosťou a ukážky sa vám budú aspoň trochu páčiť. :)



"Vy ste odobrali inteligenciu Albertovi Einsteinovi?" zhíkla som prekvapene a hneď na to som si ústa prekryla rukou.
"Samozrejme, že nie, nechali sme si ho tu, je nám užitočnejší," odvetil, akoby to bola samozrejmosť.


 ***
 "Čo to robíš?" spýtal sa zmätene.
"O čom to hovoríš?"
"O tvojich vlasoch," odvetil a ukázal na ne palcom. Keď som sklonila hlavu, aby som sa na ne pozrela, šokovane som zistila, že si voľne povievajú vo vzduchu a medzi jednotlivými vlasmi prebiehajú slabé, červené, elektrické výboje.


***
"Tak fajn, mohol by mi niekto povedať, čo sa to tu vlastne deje? Prečo nemám čierne tetovanie ako ostatní v Osudí?" spýtala som sa, keď Matthias rozpustil šepkajúci si kruh konfernov.
"Rád by som ti to vysvetlil Jamie, ale ani ja sám neviem, prečo má takú farbu, akú má. Je to niečo, čo som ešte nikdy nevidel. A to som tu už dosť dlhú dobu."
Vzdychla som si a chcela som stiahnuť ruku, ale Cameron ma zastavil.
"Ešte ti to treba obviazať."
"Prečo? Pretože je červené?" spýtala som sa trochu prudšie.
"Nie, pretože sa pokožka musí zregenerovať a uzdraviť," vysvetlil mi pokojne.

4 comments :

  1. vyzerá to zaujímavo, ak to niekedy pridáš aj sem tak si to isto prečítam... a ak ti to vyjde, tak si pojdem kupit knizku :D

    ReplyDelete
  2. Júúúú :D už by si mi mohla poslať ďalšie kapitolky :D:D

    ReplyDelete
  3. Môžem sama za seba povedať, ak to tu zverejní, tak sa ľudia máte na čo tešiť! :)

    ReplyDelete
  4. Tak toto ma tak zaujalo, že si túžim prečítať celý príbeh. Dúfam teda, že sa ti podarí raz vydať knihu, čo jednu. Dúfam, že ich bude viac, pretože si myslím, že máš talent. Držím palce :)

    ReplyDelete