29 Jan 2012

Happy Birthday to YOU!

Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday my lovely blog,
Happy Birthday to YOU!

Páni, veríte tomu? Môj blog je na svete už celý rok a ja nezodpovedná majiteľka, ktorá sa o neho v poslednom čase vôbec, ale vôbec nestará, dokonca zabudla na jeho narodeniny! Áno, zaslúžila, by som si krutý trest, no sľúbila som sebe, a aj blogu, že sa mu budem oveľa viac venovať ako predtým. Či už vlastnými príbehmi, alebo recenziami alebo jednoduchými článkami, ktoré vás možno zaujmú.
Rok. Stále tomu nemôžem uveriť. Pamätám si, akoby to bolo včera, keď som rozmýšľala, ako ho vôbec nazvem. A nakoniec vzniklo toto, fluffernutter :D Stavím sa, že ani jeden z vás vôbec nevie, čo to znamená, ale ja vám to v tento slávnostný deň predsa len prezradím. Pôvodne som si chcela dať ako názov blogu svoje elfské meno, ktoré bolo celkom pekné, ale robila som si jeden test a v tom mi vyšlo, že moje mačacie meno je Fluffernutter. A tadá, názov bol na svete. Odstupom času sa to zdá ako pekná blbosť, ale mne ten názov prirástol k srsti.
Takže ešte raz všetko najlepšie môj milovaný blog, nech sa ti darí ešte mnoho mnoho rokov, nech sa o teba lepšie starám a nech prekvitáš v celej svojej kráse. :)

2 comments :

  1. prajem veľa zdaru do ďalšieho blogovania! :) Ono to niekedy nejde tak ako by sme si predstavovali, ale aj snaha sa cení ;) Hlavné je, že ťa to baví a nezabalila si to :D
    A inak- k poslednému komentu u mňa: SOPA neprešla... ale ACTA prejde s najväčšou pravdepodobnosťou aj na SVK, Európska únia dala tomu zelenú a bude to schvaľovať Európsky parlament... niektoré krajiny ACTU už prijali(napr Čechy)... A zrazu budeme v podstate všetci pirátmi... aj také zverejnenie obrázkov na blogu môže byť podľa tej zmluvy brané ako pirátstvo, keďže nezadefinovali, čo si pod tým predstavujú... Autorský zákon bol už dávno, autorské práva sú samozrejmá vec, ale v ACTA im ide o bohapustú kontrolu internetu... sledovanie obyvateľstva, kontolu pošty... akoby sme sa vrátili do komunizmu, cenzúry...

    ReplyDelete
  2. všetko najlepšie prajem tomuto blogu, veľa ďalších príspevkov a nových príbehov a tebe hlavne aby múza nechýbala, lebo bez nej to písanie akosi nejde (vlastná skúsenosť) :)

    ReplyDelete