1 Jul 2011

Holidays!!!

Ahojte!
Dlhšie som sa neozvala, ale nebojte sa, na blog som nezabudla! Dnes ráno, keď ma o 6:20 nebudil otravný zvuk budíka, som si konečne naplno uvedomila,  že sú prázdniny. Dva mesiace nerušeného pokoja od ranného vstávania. Dva mesiace počas, ktorých budem naberať sily na budúcoročné maturity, ktoré ma čakajú a mám taký dojem, že ani neminú. Ale dosť bolo o budúcom školskom roku. Keď sa tak dívam na to počasie, tak mám taký pocit, že tie prázdniny nezačali zrovna najlepšie. Počasie, nepočasie ja som už jednoducho naladená na letnú náladu. Priatelia, rodina, spánok aspoň do deviatej, nič viac nepotrebujem. A keďže som v "relax mode", rozhodla som sa sem pridať nejakú tú muziku, na ktorej v poslednom čase fičím. Možno vám môj výber trochu zlepší náladu v tomto daždivom počasí.
P.S. Na moju škodu, my na dovolenky bohvieako nechodievame, ale pred dvoma rokmi som bola na mesiac v Londýne a bolo to jednoducho super! Kam sa tento rok chystáte na prázdniny vy?


London... I love you!
Áno, pred dvoma rokmi som mala to šťastie a s tetou som bola na mesiac v Londýne. Poviem vám, do toho mesta sa jednoducho zamilujete. Zo začiatku som mala menšie problémy s autobusmi a metrom a raz som sa dokonca aj stratila. A to som mala v ruke mapu! Ale nezabudnime, že hovoríme o mne, človeku, ktorý má orientáciu ako mravec. No aj napriek tomu to bol jednoducho geniálny zážitok. Big Ben, London Eye, Tower Bridge a mnoho iných. A viete čo ma najviac prekvapilo? Počasie rozhodne nebolo také hrozné ako vravia, ale možno som len jednoducho mala šťastie na teplé a slnečné obdobie. Pri ľuďoch som mala tiež pochybnosti, keďže o nich vraveli, že sú škrobení. Omyl. Sú srdeční a milí. Dúfam, že jedného dňa sa tam opäť dostanem, a že to bude na dlhšie ako len mesiac.




Rythm of summer


Ako prvú by som sem chcela dať pieseň, ktorá len nedávno vyšla a je od mojej najobľúbenejšej kapely Paramore s názvom Monster. Strašne som sa na ňu namotala a hrozne sa teším aj na videoklip, takže dúfam, že bude čím skôr. 
O pár dní budú na Rock for people v Hradci Králové a ja ako na potvoru tam nebudem. Hold, niekedy nie je peňazí na lístok.




Druhá, ktorá vystihuje moju aktuálnu náladu a asi aj mnoho ostatných študentov, ktorí majú prázdniny je Lazy song od Bruna Marsa




30 seconds to Mars - Hurricane super song od super kapely, možno trochu nemravný, ale je tam Jared Leto, komu by sa to nepáčilo??? :D



Ďalšia speváčka, ktorá si ma získala svojím hlasom je Adele. Ja jednoducho nemôžem z jej rozsahu, a keď začne spievať, mám husiu kožu na rukách. Someone like you je mojou srdcovkou.



No a na koniec ešte jedna pieseň, ktorú mi ukázala moja spolužiačka. McFly - That's the truth. 


A ešte niečo :

Prajem pekné prázdniny :)



1 comment :

  1. Na výber hudby nemôžem povedať ani jedno krivé slovo. Všetky moje obľúbené pesničky si mi sem dala.;)

    ReplyDelete