26 Jan 2011

Dievčatá, kochajme sa!

Zdravím!
Dnes som sa  s mojimi spolužiačkami pred veľmi užitočnou hodinou občianskej náuky rozprávali a rozprávali až sme skončili pri téme "chlapci" alebo skôr povedané "pekní známi chlapci". Tak ma napadlo, prečo nepremietnuť našu diskusiu aj vám. Rozhodne je veľa takých hercov, ktorý sa našej štvorici páčili, no ja sem dám len takú "elitu".





Ako hovorí nadpis, obsah bude určený hlavne pre dievčatá- opačné pohlavie. Život bez nich je síce na nič a s nimi ešte horší, ale každá z nás jedného takého potrebujeme. Vedela by som o tom rozprávať hodiny, ale o tom teraz nie.
Určite sa stalo aj vám, že ste pozerali film a zaujal vás niekto z opačného pohlavia. Pridávam sem preto pár obrázkov chlapov, ktorí ma zaujali svojou charizmou a samozrejme dobrým telom.
Priznám sa, v poslednom čase letím na tmavovlasých s tmavými očami a širokými ramenami. Najlepšie na nejakých tých gitaristov. To som celá ja.


Ian Somerhalder. Čo k nemu dodať? Krásny, charismatický so šibalským úsmevom a s hriešne dobrým telom :D Nikdy ma Vampire Diaries nepriťahovali, ale odkedy som tam videla jeho, vysím na každom jednom slove a nie som rozhodne sama. Určite by som mu netipovala 33 rokov. No uznajte sami, vyzerá na to?













Druhý v poradí je určite Gary Oldman, ktorý sa nepreslávil jedine úlohou Siriusa Blacka v Harrym Potterovi, ale aj ako Dracula. Hoci sa mi nepáči výzorovo, no herec je to geniálny.




Kellan Lutz je príjemným spestrením dobre známej Twilight ságy. Neviem či sa to zdá len mne, ale má taký podmanivý šibalský pohľad :D. Rola Emetta je pre neho ako stvorená, milujem jeho hlášky. 









Jacksona Rathbona asi ani nemusím predstavovať. Mne osobne sa bohvieako nepáči, ale v tretej časti viac vynikla jeho postava a bol celkom fajn. Určite je ako herec super.





A aby to nebolo len o hercoch, myslím, že je na mieste, aby som sem dala jedného úžasného hudobníka. Má neskutočný hlas, dokonalý výber gitár, a keď hrá na klavíri.... :D Reč je o spevákovi Mattovi Bellamym zo skupiny Muse. Angličania sú jednoducho geniálni, no nie?

5 comments :

  1. joooj, fajny vyber, hlave ten Kellan a Gary... ešte by som dodala napíklad Gerarda Butlera alebo Bena Barnesa alebo mojho milacika- Jensena Acklesa... ;)

    ReplyDelete
  2. Súhlasím, skvelý výber! Ian bol dosť dlho mojou srdcovou záležitosťou. Tomu pohľadu je ťažko odolať :) a Zuzu má pravdu, chýba tu Ben Barnes :)to je v súčasnosti môj No.1- hnedé oči, skvelý zmysel pre humor (kto by tomu bol uveril, keď je Brit),...mohla by som dlho pokračovať :) tak sa radšej zastavím...

    ReplyDelete
  3. Jhaaaj pekný sú chlapci moji zlatíí. Ian (Damon), z toho posledných pár mesiacov nemôžem ani dýchať, na každý jeden diel VD sa teším, čo v preklade znamená, že opäť uvidím kvásnu tváričku môjho Damona. :*
    Ak ide o Supernatural, čo spomínala Zuzu Jensena Acklesa, s tým taktiež súhlasím. Na Samovi a Deanovi som bola závislá takmer rok a pol, možno ešte aj som, ale už mi pripadá samozrejmé kuknúť si nové diely Supernatural. :D

    ReplyDelete
  4. luxusný výber, schvaľujem ;)

    ReplyDelete
  5. výber úžasný hlavne Ian, Kellan a Jackson... Ja by som pridala ešte môjho miláčika Keeagana Allena - nie je to typický fešák a kamošky mi na neho povedali, že je otrasný - ja si osobne myslím, že je zlatý a milujem dokonale nedokonalých chlapov :)

    ReplyDelete