15 Nov 2012

City of Bones fangirling!

Určite väčšina, ak nie všetci, viete, že dnes vyšiel trailer k filmu TMI: City of Bones! Celé doobedie v škole som sa tak tešila, že prídem na izbu, zapnem internet a idem ho hneď pozrieť. Aké však bolo moje sklamanie, keď už bol trailer zablokovaný kvôli autorským právam. A tak som sa hecla, skočila na tumblr a hľadala a hľadala, až kým som nenašla dosť veľa super vecí, s ktorými by som sa chcela s vami podeliť!

Pre tých z vás, ktorý nevedia, o čo ide, The Mortal Instruments : City of Bones (Mesto z kostí) je prvá časť knižnej série TIeňolovcov od výbornej spisovateľky Cassandry Clare. Takže, ak ste o tom ešte nepočuli, nestrácajte čas a prečítajte si to. :)


Ak ste mali rovnaké šťastie ako ja a síce ste narazili na odkaz na trailer k filmu, ale bol zablokovaný, nesmúťte. (P.S. neviem či to pôjde každému, Mtv má niekedy náladové stavy a neprehráva)


Aby toho nebolo málo, mám pre vás niekoľko obrázkov, ktoré dúfam, že budú fungovať.(Ak nie, tak ma tu pred tým počítačom asi roztrhne, pretože sú dokonalé)

Clary & Jace moment:
My babies!
As a side note, I love how Harald shot this so the light comes down and haloes both of them — especially since I’m pretty sure this is the church scene.

akcia nemôže chýbať:

a ešte jedna variácia oficiálneho plagátu k filmu, ktorý bude mať premiéru v USA už 23.augusta 2013



Veľká vďaka patrí Tumblr, konkrétne Cassandrinmu, ktorý nás zásobuje stále novými informáciami http://cassandraclare.tumblr.com/
Tak čo? Páčil sa vám Trailer? Ste spokojní s obsadením? Tešíte sa? Ja teda veľmi 


Sima :)

4 comments :

  1. krásny trailer 8) ale fotky sa mi neukazujú 8(

    ReplyDelete
  2. E_V_E: fotky nie? možno len trvá dlhšie než ich načíta, to robí niekedy mne s gif obrázkami, ale ak ich nechce zobraziť vôbec, tak ma to mrzí :( skús kliknúť na cassandrin tumblr, tam budú tiež :)

    ReplyDelete
  3. No potom Twilighte dnes, toto ma totálne zabilo, už asi ani nezaspím.

    ReplyDelete
  4. Lyn: ja som bola dosť dlho v eufórii z toho všetkého :D

    ReplyDelete