5 Nov 2012

Amanda Hocking už aj v slovenčine

Keď mala Wendy Everlyová šesť rokov, jej matka sa ju pokúsila zabiť, lebo bola presvedčená, že je obluda. O jedenásť rokov neskôr Wendy zistí, že mama možno mala pravdu. Nie je tá, za koho sa považovala, a celý život sa jej rozpadá - a to všetko spôsobil Finn Holmes.
Finn je tajomný chlapec, ktorý ju ustavične sleduje. Po každom stretnutí s ním je Wendy vykoľajená, a nesúvisí to iba s jeho príťažlivosťou, ktorú si nechce pripustiť. Onedlho sa však Wendy dozvie pravdu o svojom pôvode: je podhodenec. Hneď po narodení ju vymenili za iné dieťa a Finn ju prišiel odviesť do jej skutočného domova - do kráľovstva Trylov hlboko v horách.
Wendy sa vyberie na cestu do čarovného sveta, o existencii ktorého ani netušila. Je krásny i desivý zároveň a Wendy sa preň musí vzdať starého života a vyrovnať sa s tým, čo ju čaká.

Po tejto knihe som chcela už dlhšie siahnuť,  obdivovala som ju aj v kníhkupectvách, ale akosi ma stále minula. Som rada, že sa ju vydavateľstvo Fortuna Libri rozhodlo preložiť a hádam, že teraz si ju už naozaj prečítam. 
Dedička vychádza už 14.novembra. 

Na záver ešte jedna malá ukážka z knihy:




2 comments :

  1. TO nie je tá kniha, čo si autorka vydala sama? Alebo to bolo najprv ako ebook? Pripomína mi to jednu sériu, len neviem, či to písala táto Amanda. Na knihu som celkom zvedavá, potom mi určite daj vedieť, aké to bolo. :D

    ReplyDelete
  2. neviem nie som si istá, ale zdá sa mi, že to bolo self-published :D

    ReplyDelete