19 Sept 2012

Keď fantasy knihy vymenia skriptá!

Tak, už sa začal školský rok aj pre mňa, vymenila som svoju útulnú izbietku za "luxusnú" izbu na intráku v Bratislave.  Moje prvé dojmy? Myslím, že si tu veľmi rozšírim rozhľad v oblasti muziky a moje kruhy pod očami sa ešte trošku zväčšia od nedostatku spánku, ale inak to ujde. Mám posteľ, ktorá len trošku vŕzga, chladničku na izbe, veľkú terasu, kde sa dá hrať aj tenis a milých susedov, ktorí ako som stihla zistiť, strašne radi majstrujú. 
Nie je však ešte ani koniec prvého týždňa a ako to tak vidím, budem zavalená veľkým množstvom kníh, ktoré sú také zaujímavé ako len učebnice môžu byť. A teda nebudem mať veľa času na normálne knihy, kde sa niečo aj deje a nie sú to len žvásty o tom, ako bol napísaný Proglas. Ale, je tu jeden svetlý bod! Prednášok a seminárov mám síce veľa, no väčšinou mám medzi nimi 2-hodinovú prestávku, ktorú som tento týždeň väčšinou využila na to, aby som si posedela v Panta Rhei a niečo tam prečítala. 
Tento víkend idem domov, takže by som sem mohla hodiť ďalšiu recenziu a mám pripravených článkov, takže to tu nebude mŕtve... dúfam.
A keďže ja som bola taká šikovná a zabudla som si zabaliť slúchadlá, dnes, keď som chvíľu sama na izbe, som si zamilovala túto pesničku. Prečo? Pretože je úplne iná, ako všetky ostatné, ktoré tu okolo mňa hučia a zmena je niekedy naozaj príjemná.

Sima :)

10 comments :

  1. prajem veľa šťastia 8) ja na tom budem za chvilu rovnako 8D
    pesnička je super 8D

    ReplyDelete
  2. E_V_E: ďakujem... Hej? Nastupuješ neskôr? :D

    ReplyDelete
  3. vitaj v intrákovej džungli ala BlablA :D Veľká terasa- to sú átriáky? :D Tak to sme vlastne susedy :D Tie papierové steny a všetky možné aj nemožné pesničky z okolia, to treba len prebiť, časom ich ale sa naučíš aj odfiltrovať... :D A tie skriptá a knižky neber tak vážne, ešte je len začiatok semestra, treba najprv odhaliť ako sa zabáva, stresovať až v skúškovom (aka dobrá rada do života študentského :D)

    ReplyDelete
  4. No vidíš, ty si si zabudla slúchadlá a moje sú mrtvé (samozrejme mojím pričinením) :D. Tak sa len pekne uč, dúfam, že ti všetko bude vychádzať podľa tvojich predstáv. :)

    ReplyDelete
  5. Držím palce so školou a ja len dúfam, že na net sa dostaneš často(s kým si budem písať? :O) a takisto, aby si toho nemale príliš veľa a stíhala sa pri tom venovať aj písaniu(som otravná, ja viem :D) a aj recenzovaniu a blogu.
    Pesnička je supéééér :D Idem ju stiahnuť, len dúfam, že mi tam zase nevyhodí, že sa mám prihlásiť do nejakej petície.

    ReplyDelete
  6. Zuzu: hej átriáky :D som rada, že mám zrekonštruovanú, lebo tie nezrekonštruované vyzerajú dosť... zaujímavo :D
    Simone: ja som rada, že mám aspoň nejaké, lebo na mobile nemám vôbec, nič mi tam nesedí :D
    Lyn: budem sa snažiť venovať všetkému aj písaniu, bolo by vhodné, keby som sa dokázala rozdvojiť :D šlo by to ľahšie :D

    ReplyDelete
  7. Tenhle článek mě opravdu dostal. :D "Kteří rádi masturbují.." Ten plácek na to sportování by mi vyhovoval. Pokoj se taky nezdá nějak hrozný. Každopádně já se taky obklopuji spíše učebnicemi než knihami. :/ A to se mi kupí hromady, které bych měla přečíst.

    ReplyDelete
  8. Katie: presne, hlavne, neviem či budem schopná sa učiť, keď budem vidieť na poličke tie knihy :D

    ReplyDelete
  9. Och, ešte ti bude za átriakmi ľúto :D

    ReplyDelete
  10. Luu: no uvidíme, zatiaľ je to v pohode, čakala som oveľa horšie podmienky, ale tieto sa dajú prežiť :D

    ReplyDelete